WYB-ECOM retailHet adres voor een goedkope RVS heupfles of platvink met accessoires om een lekker alcoholhoudend drankje mee te nemen tijdens een koude winter wandeling, schaatstocht of een skivakantie.

Heupflessen kopen?

Eenvoudig bestellen van rvs heupflessen en afrekenen in de beveiligde omgeving van Sisow payment innovations met de keuze van betalen via iDeal, met een creditcard via PayPal of PayPall account, Sofortbanking, MisterCash en achteraf betalen.

Snelle levering uit eigen voorraad en bezorging door DPD of Postnl

Wij bieden U de mogelijkheid om Uw heupfles van een naam of tekst te laten voorzien door middel van laser graveren.

U heeft tijdens de aankoop van de heupfles de keuze uit een groot aantal lettertypes en de keuze om ook op de achterkant van de fles iets te laten zetten. Eventueel is een combinatie van een afbeelding/logo ook mogelijk, neem daarvoor eerst per e-mail contact met ons op
Wanneer U kiest voor graveren kunt U in het speciale vakje aangeven wat de naam of de korte tekst moet zijn
Ook zijn er heupflessen te bestellen met daarop al een afbeelding of een leuke tekst gegraveerd, er is een grootte keuze aan afbeeldingen op de betreffende product pagina te vinden. (bij het niet aangeven van het lettertype gaan wij uit van een standaard blokletter)

Houd U bij de keuze van een korte tekst er rekening mee dat het oppervlak voor het graveren niet groot is en dat de letters bij een te lange tekst onleesbaar zullen gaan worden. De tekst zal door ons zo worden verdeeld dat het zo groot mogelijk op de heupflesjes zal komen te staan. Mocht u toch graag een eigen verdeling willen dan kunt u dat aangeven in het vakje "opmerkingen" of per mail met daarin vermeld het order nummer.

Extra wensen zoals een speciaal lettertype, een afbeelding en/of een logo zijn alleen mogelijk op vooruit aanlevering van een voorbeeld bestand en dat kan in een JPEG, JPG of een PDF formaat.
Het bestand zal dan eerst moeten worden beoordeeld of het te realiseren is en wat hiervan de extra kosten zullen zijn voordat we tot graveren over kunnen gaan.Klik hier om naar de webwinkel van www.rvsheupfles.nl te gaan.